Μπύρες

 
Karma Pale Ale

Karma Pale Ale

ALC: 5,5 %, IBU: 23, PLATO (κατ'όγκο): 13,5 0P

Μια Pale Ale με 13,5 βαθμούς Plato. Για την δημιουργία αυτής της μπύρας χρησιμοποιήθηκαν Ελληνικές και Γερμανικές βύνες καθώς και ένας συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών λυκίσκων. Η μακρά ωρίμανση τουλάχιστον 6 εβδομάδων προσδίδει σώμα και στρογγυλάδα η οποία ισορροπείται αρμονικά με την πικρή επίγευση των λυκίσκων.

 
Karma Hoppy Ale

Karma Hoppy Lager

AlC: 5,0 %, IBU: 18, PLATO (κατ'όγκο) : 12,8 0P

Μια Lager με υψηλή ένταση αρώματος χάρη στην επιλογή των λυκίσκων Citra, Amarillo και Cascade που χρησιμοποιούνται. Χρώμα κίτρινο-αχυρένιο, μέτρια πικρότητα με γλυκιά επίγευση και έντονα δροσιστική. Αρκετά δυνατό σώμα για Lager με κυρίαρχα αρώματα εσπεριδοειδών. Συνοδεύει λευκά τυριά, ασιατική κουζίνα, οστρακοειδή αλλά ακόμα και ψητά κρέατα.

 
Karma Red Ale

Karma Red Ale

ALC: 5,6 %, IBU: 20, PLATO (κατ'όγκο): 14 0P

Μια Red Ale με χρώμα κεχριμπαρί-κόκκινο και αποχρώσεις ανεπεξέργαστου χαλκού. Πλούσιο σώμα με κρεμώδη αφρό και γεύσεις από καραμέλα βουτύρου , μπισκότου - βελούδινη επίγευση. Συνοδεύει αρνάκι, ψητό μοσχάρι και κρεμώδη τυριά.

 
Karma Golden Ale

Karma Golden Ale

ALC: 5,2%, IBU: 20, PLATO (κατ'όγκο): 13 0P

Μια Ale που ζυμώνει και ωριμάζει σαν μια τυπική Lager. Αυτό το “υβρίδιο” συνδυάζει αρμονικά τις αρετές μιας Lager και μιας Ale ταυτόχρονα. Ξεδιψαστική με ισορροπημένη πικράδα, σώμα που ισορροπεί ανάμεσα στα δύο στυλ και ένα δυνατό άγγιγμα dry hopping. Μια δυνατή και αρωματική Lager ή μια ελαφριά και ξεδιψαστική Ale; Το που θα την κατατάξει ο καθένας είναι δική του υπόθεση.

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©