Παραγωγή

Ως Ζυθοποιια Πελοποννήσου διαθέτουμε ορισμένα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Κατ’ αρχήν είχαμε την τιμή να  διδαχθούμε από τον Avi Salev ίσως τον καλύτερο Brewmaster του Ισραήλ. Εμείς οι ίδιοι συμμετέχουμε στην παραγωγική διαδικασία καθώς το γνωστικό μας υπόβαθρο (Γεωπόνος -οινολόγος ο ένας Παναγιώτης και Χημικός Μηχανικός ο έτερος Παναγιώτης) , μας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθούμε σε βάθος  και με  πιο επιστημονική προσέγγιση με την διαδικασία παραγωγής της μπύρας. Έτσι δεν ακολουθούμε τυφλά κάποια συνταγή, αλλά δημιουργούμε τις δικές μας. Η λογική μας είναι να δημιουργήσουμε μπύρες που κατά βάση θα χρησιμοποιούν υλικά από την Ελλάδα. Ο λόγος είναι προφανής.

 

Πρώτον γιατί μόνο έτσι μπορούμε να στηρίξουμε την Ελληνική παραγωγή. Δεύτερον γιατί έτσι οι μπύρες μας θα έχουν μοναδικότητα. Κατά βάση λοιπόν ελληνικά κριθάρια και βύνες σε συνδυασμό με Γερμανικές, νερό από τη Νεμέα, μην ξεχνάμε η μπύρα αποτελείται από σχεδόν 95% νερό και λυκίσκοι από όλο τον κόσμο – ευελπιστούμε σε λίγο καιρό και από Ελλάδα. Ακόμα και για τα υπόλοιπα υλικά προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε οτιδήποτε παράγεται στη χώρα μας, από το καπάκι μέχρι το χαρτοκιβώτιο. Το μότο μας είναι “Drink Local” γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να στηρίξουμε την Ελλάδα.

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©